Inicio Mundo OFÈLIA lanza su primer álbum, «Abisme Infinit’, el 5 de julio

OFÈLIA lanza su primer álbum, «Abisme Infinit’, el 5 de julio

1535
OFELIA

“Abisme Infinit” es el título del LP de presentación del grupo de rock OFÈLIA. Los y las componentes proceden de varias comarcas del País Valencià, como La Ribera, Camp de Túria, L’Horta y La Marina. Ha sido registrado en el estudio Soniart de Algemesí por el reconocido ingeniero de sonido y productor Raúl Nàcher. El disco está conformado por 10 canciones que mezclan la sonoridad clásica de los pianos y las cuerdas con la contundencia de las guitarras eléctricas y la batería, así como una evolución 2.0 del sonido de las dulzainas. La voz, tierna y dulce por momentos y empoderada y potente en otros, de su vocalista, junto con unas melodías bien construidas con letras poéticas y otras más combativas, hacen de “Abisme Infinit” un trabajo discográfico con mucha fuerza, alejado del mainstream predominante al panorama actual de la música en valenciano.

El primer single y videoclip es también el primer corte del disco, llamado “Civilització Perduda”, y es un fiel reflejo de lo que se puede escuchar en el resto de “Abisme Infinit”.

…………………………………………………………………………………………..

“Abisme infinit” és el títol de l’LP de presentació del grup de rock OFÈLIA. Els i les components procedeixen de diverses comarques del País Valencià com ara La Ribera, Camp de Túria, L’Horta i La Marina. Ha estat enregistrat a l’estudi Soniart d’Algemesí per el reconegut enginyer de so i productor Raúl Nàcher. El disc està conformat per 10 cançons que barregen la sonoritat clàssica dels pianos i les cordes amb la contundència de les guitarres elèctriques i la bateria, així com una evolució 2.0 del so de les dolçaines. La veu, tendra i dolça per moments i empoderada i potent en altres, de la seua vocalista, juntament a unes melodies ben construïdes amb lletres poètiques i d’altres més combatives, fan d’Abisme Infinit un treball discogràfic amb molta força, allunyat del mainstream predominant al panorama actual de la música en valencià.

El primer single i vídeo-clip és també el primer tall del disc, anomenat “Civilització perduda”, i és un fidel reflex d’allò que es pot escoltar a la resta d’Abisme infinit.